betterliving

Daily living aids and rehabilitation store

Better Living, waarbij producten te huur of te koop worden aangeboden aan mensen met een tijdelijke of permanente beperking, zoals krukken, rolstoelen, rollators en veiligheidsproducten voor in en om het huis

Professional Private Security N.V., beter bekend als “PPS” in de Surinaamse samenleving welke sinds jaar en dag bekend staat als leverancier van hoogwaardige beveiligingsproducten en -diensten, breidt haar dienstverlening uit met de aanbieding van hulpmiddelen welke gebruikt kunnen worden bij het verrichten van dagelijkse activiteiten en rehabilitatieproducten in de winkel Better Living by PPS.

 

Op 1 februari 2021 wordt Better Living by PPS geopend. De winkel biedt een breed assortiment aan comfort- en rehabilitatieproducten en is vooral gericht op ouderen welke hulpmiddelen kunnen gebruiken voor het vergemakkelijken van de uitvoering van hun dagelijkse activiteiten. Daarnaast bestaat de doelgroep van Better Living by PPS uit mensen met een permanente of tijdelijke beperking en mensen die zich in een rehabilitatieproces bevinden.

 

Better Living by PPS biedt vijf categorieën producten, te weten mobiliteitsproducten, hulpmiddelen, zorghulpproducten, gewrichtshulpmiddelen en revalidatieproducten. Bij mobiliteitsproducten kan men denken aan zaken als rollators en rolstoelen.

Daarnaast biedt de winkel hulpmiddelen voor het vergemakkelijken van het verrichten van dagelijkse activiteiten, zoals hulpmiddelen welke gebruikt kunnen worden bij het aankleden. Ook worden verschillende zorghulpmiddelen geboden, waaronder matrasbeschermers en gewrichtshulpmiddelen zoals enkel- en kniebanden. Tenslotte biedt de winkel een scala aan producten welke gebruikt kan worden bij fysiotherapie en rehabilitatie.

 

Better Living by PPS is gevestigd aan de
Dr. Sophie Redmondstraat nr. 134, ook wel bekend als het Practicus gebouw. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur en is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 424263 of whatsapp nummer 8740274. Het emailadres is betterliving@ppsnv.com en op Facebook is de winkel te vinden als Better Living Suriname.

Producten

Een kleine greep uit ons assoritment. Bezoek de winkel voor ons complete aanbod en persoonlijk advies.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een kosteloze analyse.