Overval

De mogelijkheid het slachtoffer te worden van een overval, zij het thuis of in uw winkel of kantoor, is reëel. Ook hiervoor biedt PPS een reeks van beveiligingsoplossingen welke kunnen worden ingezet om de schadelijke gevolgen te minimaliseren.

Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een panic button ter plekke op de locatie ofwel een mobiele panic button. Deze kan vervolgens worden gekoppeld aan een alarm- en/of videosysteem. Met het elektronisch overvalbeveiligingssysteem (al dan niet draadloos) kan stil of hoorbaar een alarmsignaal worden verzonden naar de PPS Meldkamer. De snelle signalering en effectieve alarmopvolging door onze Meldkamer zal doormelding aan de politie bespoedigen en de kans op aanhouding van de overvaller aanzienlijk verhogen. Met de keuze voor een videomonitoringssysteem, is er de mogelijkheid tot two- way communicatie tussen de PPS Meldkamer en de locatie waar de panic button wordt gebruikt. De PPS Meldkamer kan rechtstreeks communiceren met de overvallers en aangeven dat er een alarmsignaal is ontvangen, ze op videobeelden te zien zijn en de politie onderweg is. Praktijkervaring heeft uitgewezen dat overvallers in deze gevallen meestal de locatie zo spoedig mogelijk verlaten.

Lijkt deze dienst iets voor u? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een grondige analyse van uw te beveiligen object.

 

Overval-inzet