Inbraak

Preventie

Wist u dat wij per jaar maar liefst 13.000 inbraakmeldingen ontvangen? En hoewel u niets kunt doen aan eventuele pogingen tot inbraak, kunt u er wel degelijk voor zorgen om een adequaat beveiligingssysteem te hebben, ter bescherming van uzelf, uw naasten en uw bezittingen.

PPS heeft alles in huis voor het bieden van optimale beveiliging. We werken uitsluitend met getrainde en ervaren deskundigen en gebruiken voor onze alarminstallaties bij voorkeur de gecertificeerde producten van het merk Resideo, voorheen bekend onder de naam Honeywell. Inmiddels behoort ook videomonitoring uitgevoerd via ons Remote Security Center tot ons dienstenpakket.

Met de plaatsing van een alarminstallatie, gekoppeld aan onze Meldkamer bent u verzekerd van de professionele aanname, registratie en afhandeling van alarmmeldingen van welke aard dan ook. Dit houdt in dat indien bijvoorbeeld sprake is van een poging tot braak, het alarmsysteem wordt geactiveerd, waarna er een signaal wordt verzonden naar onze Meldkamer. Vervolgens treden automatisch een reeks van vooraf met u besproken processen en procedures in werking voor alarmopvolging.

PPS beschikt over 7 uitrukposten verdeeld over heel Paramaribo. Onze Meldkamer en Uitrukteams zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om uit te rukken ingeval van een alarmmelding. Bij ontvangst van een alarmmelding wordt contact opgenomen met de klant terwijl tegelijkertijd een van de Alarm Inspecteurs van de Uitrukteams wordt gedirigeerd naar de locatie. Vanwege onze uitstekende samenwerking met KPS en de korte lijnen tussen ons en de verschillende politieposten, kunnen wij rekenen op snelle en efficiënte afhandeling van inbraakmeldingen alsmede de assistentie van de politie ter plaatse indien nodig.

Ons team van consultants voorziet u graag van op maat gesneden beveiligingsadvies. Op basis van een intakegesprek en een screening van het te beveiligen object, wordt u een pakket aan keuzemogelijkheden aangeboden. Wilt u meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op voor de aanvraag van vrijblijvend beveiligingsadvies.

honeywell_logo
Inbraak-inzetfoto