Brand

Preventie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en jammer genoeg komt het nog steeds voor dat brand uitbreekt op een locatie als gevolg van technisch falen of menselijke fouten. Het hebben van een gedegen brandpreventiesysteem is dan ook zeker geen overbodige luxe.

De installatie van elektronisch branddetectiesysteem of een videosysteem waarborgt efficiënte brand monitoring, waarbij ingeval van het uitbreken van brand tijdig een melding kan worden verstuurd aan de brandweer via onze Meldkamer.

De Meldkamer neemt vervolgens contact op met de klant en tegelijkertijd met een van onze 7 uitrukposten in Paramaribo, waarbij een Alarm Inspecteur wordt verzocht zich zo spoedig als mogelijk naar de locatie te begeven.

Onze nauwe samenwerking met het Korps Brandweer Suriname verzekert ons en onze klanten van een snelle alarmopvolging waardoor materiële en emotionele schade kan worden voorkomen, en bovenal levens kunnen worden gered.

Heeft u interesse in deze dienst? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een grondige kosteloze analyse van uw te beveiligen object, conform de richtlijnen van het Korps Brandweer Suriname.

brandpreventie_honeywell