Nieuws

Per 1 oktober 2020 wordt The PPS Store geopend, een winkel waar men terecht kan voor een breed assortiment aan producten, die bijdragen aan een gevoel van veiligheid en comfort. De Surinaamse samenleving is reeds bekend met de organisatie Professional Private Security oftewel PPS, die inmiddels ruim dertig jaar beveiligingsdiensten van hoge kwaliteit aanbiedt.

Naar aanleiding van een toenemende vraag in de markt naar veiligheids- en comfortproducten heeft PPS besloten om een winkel te openen; The PPS Store. The PPS Store biedt een scala aan producten, die zowel het gevoel van veiligheid als comfort verhogen. Het assortiment bestaat uit innovatieve artikelen voor, onder andere, woningen waaronder alarmsystemen, home automation producten en verschillende soorten verlichting en praktische artikelen voor, met name, ouderen die hun leven aanzienlijk kunnen vergemakkelijken.

Tevens zal op kort termijn worden gestart met de PPS Health afdeling binnen The PPS Store, waarbij producten te huur of te koop zullen worden aangeboden aan mensen met een tijdelijke of permanente beperking, zoals krukken, rolstoelen, rollators en veiligheidsproducten voor in de badkamer.

Deze winkel zal ook fungeren als een additionele Point of Sale, waar klanten van PPS terechtkunnen voor verschillende diensten. De winkel biedt huidige klanten de mogelijkheid om afspraken te maken met de betreffende afdeling van PPS voor een storing, onderhoud of een locatiebezoek voor het doen van een opname ten behoeve van de uitbreiding van een reeds bestaand alarmsysteem.

Ook zal het mogelijk zijn om hier facturen in te zien en te betalen. Daarnaast kunnen (potentiële) nieuwe klanten bij The PPS Store afspraken maken met de betreffende afdeling van PPS voor een intakegesprek en voor een locatiebezoek ten behoeve van een opname voor de installatie van een nieuw alarmsysteem.

The PPS Store is gevestigd aan de Nicolaas van Meertenlaan/Verlengde Gemenelandsweg 41. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Op Facebook is The PPS Store te vinden via https://www.facebook.com/PPSSuriname