Beveiliging

Altijd en overal veilig

Iedereen heeft de behoefte om zich te allen tijde en overal veilig te voelen. Of dit nu thuis is, of op het werk. In een dynamische wereld waarbij ook de risico’s op het gebied van veiligheid continu aan verandering onderhevig zijn, is PPS de juiste partner om samen met u hierop te anticiperen en een veilige leef- en werkomgeving te creëren. 

PPS beschikt over zowel de benodigde apparatuur als vakmensen met jarenlange ervaring om deze veiligheid te waarborgen. Wij bieden integrale oplossingen op het gebied van veiligheid, waarbij aan de hand van de door de klant verstrekte informatie en aangegeven wensen, wordt gekozen voor de inzet van een combinatie van mankracht, techniek en software voor het bieden van beveiligingsdiensten die naadloos aansluiten op uw behoeften.  

Beveiliging-Inbraak
icon-inbraak

Inbraak

Wist u dat wij per jaar heel veel inbraakmeldingen ontvangen? En hoewel u niets kunt doen aan eventuele pogingen tot inbraak, kunt u er wel degelijk voor zorgen om een adequaat beveiligingssysteem te hebben, ter bescherming van uzelf, uw naasten en uw bezittingen.

LEES VERDER

Brand

Een ongeluk zit in een klein hoekje en jammer genoeg komt het nog steeds voor dat brand uitbreekt op een locatie als gevolg van technisch falen of menselijke fouten. Het hebben van een gedegen brandpreventiesysteem is dan ook zeker geen overbodige luxe.


LEES VERDER
Beveiliging-Brand
Beveiliging-Overval

Overval

De mogelijkheid het slachtoffer te worden van een overval, zij het thuis of in uw winkel of kantoor, is reëel. Ook hiervoor biedt PPS een reeks van beveiligingsoplossingen welke kunnen worden ingezet om de schadelijke gevolgen te minimaliseren.


LEES VERDER
icon-man-beveiliging

Man beveiliging

Data uit de VS en Europa met betrekking tot de beschikbaarheid van fysieke beveiliging in de vorm van beveiligingsagenten laat duidelijk de correlatie zien tussen de aanwezigheid van beveiligingsagenten en de verminderde kans op een overval.

LEES VERDER

Beveliging-Man