Zakelijke beveiliging

Een totaalpakket voor ieder segment en niveau 

PPS biedt een totaalpakket aan beveiligingsoplossingen voor ieder segment en ieder niveau van de zakelijke sector. De voordelen voor het kiezen van PPS, is dat u nu maandelijks één bedrag betaalt aan één dienstverlener, welke u voorziet van alle beveiligingsdiensten waar u behoefte aan heeft.

Naast het gemak dat hiermee gepaard gaat, heeft u als klant ook het voordeel van kosten-efficiëntie bij het kiezen voor (een combinatie van) onze diensten op het gebied van beveiliging. Onze zakelijke klanten hebben, onder meer, de keuze uit ons dienstenpakket voor manbeveiliging, installatie van een elektronisch alarmsysteem dat is gekoppeld aan onze PPS Meldkamer, installatie van een videomonitoringssysteem dat is gekoppeld aan onze Remote Security Center en waardetransport.

Ook voor klanten die reeds beschikken over een alarminstallatie is er geen enkele barrière om zich bij ons aan te sluiten, daar wij deze kunnen overnemen en aansluiten op onze Meldkamer. Als onderdeel van het dienstenpakket geboden met het abonnement bij PPS, plegen wij periodiek onderhoud op de systemen, met als voordeel dat componenten van de installatie tijdig worden onderhouden en kosteloos vervangen indien nodig.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een kosteloze analyse.