Over ons

Proven to be your Security Professionals

Professional Private Security N.V. – PPS Security, opgericht op 10 november 1990, is uitgegroeid tot de meest veelzijdige dienstverlener op het gebied van beveiliging in Suriname. Zowel elektronische beveiliging als manbeveiliging behoren tot ons dienstenpakket. Met trots kunnen wij bogen op een omvangrijke clientѐle, bestaande uit particulieren, handelszaken, industriële bedrijven, internationale organisaties en overheidsinstanties.

Met goed opgeleide, gekwalificeerde medewerkers, hoogwaardige apparatuur, onze 24-uurs meldkamer, 7 uitrukposten en een storingsdienst spelen wij steeds beter in op de behoeften, wensen en verlangens van onze klanten. Met recht is daarom onze huidige slogan: ‘Proven to be your Security Professionals’.

Dit alles hebben wij kunnen realiseren door daadwerkelijk invulling te geven aan onze mission statement, luidend:

Wij zullen ons erop toeleggen om de Nummer 1 Leverancier te zijn van Integrale Oplossingen voor Veiligheidsbehoeften in de Republiek Suriname.

Over-ons-Doelstelling

Doelstelling

PPS ZAL EEN ORGANISATIE BLIJVEN DIE:

De ontwikkelingen in veiligheidsbehoeften in de markt in het algemeen en bij haar klanten in het bijzonder op de voet volgt en waar mogelijk daarop anticipeert.

De waarde van interactie en interdependentie tussen alle hulpbronnen, die nodig zijn voor de realisatie van haar doelstellingen, erkent en daarom grote waarde hecht aan het beginsel van rechtvaardige inkomensverdeling en derhalve: